SCOALA intr-un GHIOZDAN – da unui copil sansa la educatie

Pentru ca ati fost mereu alaturi de noi in campaniile pe care le-am initiat si urmeaza perioada in care toti copiii se pregatesc pentru inceperea scolii, ne-am propus sa-i ajutam pe cei din zonele defavorizate, care nu au cele necesare. Pentru ei conteaza orice mic sprijin.

De aceea, daca doriti, puteti pregati cate un ghiozdan pentru aproximativ 30 de copii care vor merge la gradinita si 40 de copii care vor merge la scoala.

Termenul limita este 31 august, adresa la care trebuie sa ajunga rechizitele: Strada Iordache Golescu nr. 17, etaj 5, sector 1, București. Va rugam sa specificati daca obiectele sunt pentru un baietel sau o fetita. Tinem legatura si vom reveni cu informatii pe parcurs si la sfarsitul campaniei.

Va dorim zile frumoase si va multumim!

***

Campania “SCOALA intr-un GHIOZDAN – da unui copil sansa la educatie” s-a incheiat. Nu am reusit sa strangem cat ne-am propus, dar ne uitam la partea plina a paharului si multumim foarte mult tuturor celor care au contribuit si au crezut ca e necesar sa faca un pas pentru sprijinul copiilor fara posibilitati. Ele vor ajunge acolo unde este nevoie.

Am mai primit, pe langa rechizite, si cateva perechi de incaltaminte si, bineinteles, jucarii. ?
Va dorim o toamna frumoasa si puterea de a face bine, oriunde si oricand este nevoie. ❤️

Skills

Posted on

October 22, 2019