Despre oameni minunati si locuri frumoase… dar, mai ales, despre speranta.De curand am vizitat scoala din Seleus, judetul Mures, unde am intalnit-o pe doamna Daniela Niste, presedinte al Asociatiei Educationale “DUMITRU BOARIU”, un om deosebit, care ne-a vorbit cu pasiune despre proiectele si sperantele pe care le are pentru viitorul copiilor, in primul rand al celor care provin dintr-un mediu defavorizat.

Ne-am bucurat foarte mult sa intalnim o persoana dedicata, cu vocatie, care cauta mereu modalitati pentru imbunatatirea vietii acestor copii. Aceasta bucurie merita sa v-o impartasim si voua, impreuna cu cateva imagini cu scoala si cladirea in care se va desfasura activitatea after schoolului pe care doamna Niste il coordoneaza.

Ne dorim ca generatiile viitoare sa aiba sansa unei educatii pentru un viitor mai bun, de aceea PRO VOLUNTARIAT a ales sa se implice financiar si sa sprijine acest program complex, care include o serie de activitati complementare precum dusul zilnic/saptamanal al copiilor, spalarea hainelor, tunsul, schimbatul hainelor, cantina, scoala parintilor si activitati extrascolare.

O felicitam inca o data pe doamna Daniela Niste si speram sa intalnim din ce in ce mai des astfel de oameni si locuri care sa ne inspire!Skills

Posted on

July 7, 2020

Submit a Comment

Your email address will not be published.